web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 30   Page |1|2|3|                 

 

   JAL     

  Rruga Barrikadave,kulla 2 -   - 1000  Tiranë

  Tel.+355 4 234534 Fax.+355 4 234536

  Jal-shije e natyres ne pjatat tona.

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nm.Vat:  

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

 Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  JAL     

 

  Rruga Barrikadave,kulla 2 -   - 1000  Tiranë

  Tel.+355 4 234534 Fax.+355 4 234536

  Jal-shije e natyres ne pjatat tona.

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  BOMIRA     

 

  Ura Vajgurore -   - 5000  Berat

  Tel/Fax.+355 361 22556

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat :K02701016D

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  OLIM     

 

  Berxull -   - 1000  Tirane

  Tel/Fax.+355 4 2376422

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SIDNEY SHPK     

 

  Lagjia 22 Tetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 233493

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  AGROTAl I     

 

  Rruga Pjeter Bogdani - 13 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2225312 / 04 2264103

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  FIOL     

 

  Rruga Ramiz Aranitasi -   - 9300  Fier

  Tel/Fax.+355 34223957

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  CRYSTAL     

 

  Elbasan -   - 3000  Elbasan

  Tel/Fax : 266236 / 235442 Tel +355 54 2 402

  PURE SUN FLOWER OIL

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaji   | Vat :J62904353F

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SHPIRAGU SHPK     

 

  Lagjia Uznove -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 234451

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SIPOL     

 

  Rruga Muhamt Gjollesha, 36 -   - 5000  Berat

  Tel.+355 4 2259909

  Perpunimi i Produkteve bujqesore dhe prodhimi i Vaj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

  Search in Albania : vaj   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 30   Page 

|1|2|3|                 

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V