web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 170   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|     

 

   ELEKTROSHTEPIAKE CECA     

  Lagjia 30 Vjetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 232779

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Elektroteknika-Elektroshtepiake

. Nm.Vat:  

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

 Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  ELEKTROSHTEPIAKE CECA     

 

  Lagjia 30 Vjetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 232779

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  GORENJE - ALBANIA     

 

  Rruga George Bush - Rruga George W.Bush, Kulla e Firmes Fati, Kati i 7-te - 1000  Tirane

  0672018389

  Importim,eksportim te prodhimeve elektroshtepiake

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category:  

  Search in Albania : Importim,eksportim te prodhimeve elektroshtepiake   | Vat :L02115011Q

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  Xhetan Toçi     

 

  Kamez - Bulevardi Blu, Godine nje kateshe, Perballe Institutit Bujqesor - 1000  Tirane

  Tel.+355 673019919

  Riparim, shitje te paisjeve elektroshtepiake te perdorura

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category:  

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat :L01803006I

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SHARP CCS     

 

  Rruga Myslym Shyri - 55 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2240639

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  JB TIRANA     

 

  Rruga Siri Kodra - 8 Blloku i Magazinave - 1000  Tirane

  Tel. +355 4 2370876 / 069 2105518

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  IMPERIAL CENTER     

 

  Bulevardi Zogu I - 99 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2248106

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat :K41810002O

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  CEMA SHPK     

 

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2352562

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  X-PLAN     

 

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2073088

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika dhe Elektronika

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  EUROPA STYLE ELECTRONIC     

 

  Rruga Haxhi Hysen Dalliu - Rruga Haxhi Hysen Dalliu - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 4000501

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 170   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|     

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V