web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 200   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19| 

 

   BESA     

  Fabrika e Tullave ,2 BR -   - 3000  Elbasan

  Tel.+ 355 682046754

  PRODHIMI I TULLAVE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

. Nm.Vat:  

  Category: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

 Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  BESA     

 

  Fabrika e Tullave ,2 BR -   - 3000  Elbasan

  Tel.+ 355 682046754

  PRODHIMI I TULLAVE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ONEDA     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 37335 Mob.0692077480

  Mermeri dhe graniti.Shumellojshmeri punimesh me cil

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  KI-BE     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355682026609 Tel.+355 52 2 37159

  Prodhime Materiale ndertimi

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  MATERIALE NDERTIMI     

 

  Kryengritja e Fierit -   - 9300  Fier

  Tel.+355 34 226016

  Prodhime Materiale ndertimi

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

  Search in Albania : Materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBA ROAD     

 

  Superstrada Metalurgjise,Bradashesh -   - 3000  Elbasan

  Tel/Fax.+355 58326064

  Prodhime Materiale ndertimi

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat :J83211208W

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELTUB     

 

  Zona industriale -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355 583 26001 Fax.+355 583 26002

  Profile rrethore - katrore - drejtkendore…..

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  TABAKU-1     

 

  KOMUNA SHEZE, PEQIN -   - 3000  Elbasan

  Tel/Fax.+355 512 3586 Mob.0692069113

  Prodhime Materiale ndertimi

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  BAJRAMI-N     

 

  Lagjia 5 MAJI -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355 54 52897

  Kompani ndertimi-Studio projektimi-Prodhim inertesh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  MIKEL 92     

 

  LGJ.SHALEZ -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355 682022822

  Kompani ndertimi-Studio projektimi-Prodhim inertesh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

  Search in Albania : materiale ndertimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 200   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19| 

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V