web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 300   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

   ALBA BAR     

  Rruga Shemsi Haka -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2358968

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Restorante-Bar-Pasticeri

. Nm.Vat:  

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

 Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  ALBA BAR     

 

  Rruga Shemsi Haka -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2358968

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SHAMETAJ Bar     

 

  Rruga Dibres - Rruga Dibres - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2366492

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  GREJSI     

 

  Rruga Tafaj -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2363094

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ENTER     

 

  Rruga Kostandin Kristoforidhi - Rruga Kostandin Kristoforidhi - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2258371

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ROSUJA     

 

  Rruga Barrikadave - Rruga Barrikadave - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2193991

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SHATERVANI     

 

  Rruga George Bush - Rruga George Bush - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2352550

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  RELAX     

 

  Rruga Mihal Grameno -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2022843

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SARAJ     

 

  Rruga Komuna Parisit -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 682589158

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  RENDEZ VOUS     

 

  Bulevardi Zogu I -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 692675313

  Bar-Pasticeri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Restorante-Bar-Pasticeri

  Search in Albania : Bare dhe Kafene, kafe, bar, pasticeri, kapucino, kafeteri, pub, jeta nates, karaoke   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 300   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V