web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 350   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

   KOSOVA ESTATE     

  Luan Haradinaj p.n.- Pris -   -    Kosove

  Tel: ++381 38 244-453

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Real estate-Ndertimi-Projektimi

. Nm.Vat:  

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

 Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  KOSOVA ESTATE     

 

  Luan Haradinaj p.n.- Pris -   -    Kosove

  Tel: ++381 38 244-453

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALDI     

 

  Rruga Labinoti, 43 -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355 69 2495432

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  XHAFA 2004     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 (0)69 2091876

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  XHESI 2005     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 (0)69 2249680

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ECOIMPEX     

 

  Fehmi Agani 9/1 - Prishti -   -    Kosove

  "Tel: ++381 38 249-265; 222-757"

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  TONI AND CO     

 

  Ulpiana D3 H5 nr.5 - Pris -   -    Kosove

  Tel: ++377 44 256-009

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ROMEGA     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel. +355 52 230363

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ANDUELA GALANXHI     

 

  Rruga Sami Frasheri - Pall.Teuta Construction,kati I - 1000  Tirane

  Tel/Fax.+355 4 2247858 / 0692032653

  REAL ESTATE IMMOBILIARE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real estate-Ndertimi-Projektimi

  Search in Albania : real estate , agjensi imobiliare   | Vat :K31608212Q

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  DASOLA shpk     

 

  L.22 Tetori -   - 5000  Berat

  068 2314979

  Kompani ndertimi-Studio projektimi-Prodhim inertesh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Real Estate-Ndertimi-Projektime

  Search in Albania : agjensi imobiliare, real estate, shtepi,qera imobiliar, immobiliare   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 350   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V