web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

 

Flete Te Verdha te Shqiperise , ne xhepin tend  Version 2012...  Flete Te Verdha Navigator Mobile Ofline

 

Flete Te Verdha bashkpunojne me Vodafone Albania  per ti afruar te gjithe klienteve

Vodafone, sherbimin FVMobile, nepermjet dyqaneve Vodafone e nepermjet sherbimit MMS.

Deshiron te zbulosh disa motive per te instaluar FVMobile ne celularin tend Vodafone ?

1 -Ndryshe nga vitet e tjera , kete vit jemi munduar t'i japim familjeve nje informacion me te sakte, nje produkt B2C, ( Biznes drejt klientit perfundimtar, ) ku marrin pjese operatore ekonomike ( firma dhe kompani shqiptare ) te rekomanduara, testimi i te cilave eshte kryer  nga ne dhe nga specialiste vendas e te huaj.

2.Gjithe Administrata Publike ne pellembe te dores - Kerko e gjej adresa e numra telefonash,telefono direkt pa dale nga programi,ambulances e ambasades,shkolles e kopshtit,ministrise e sherbimeve publike, aeroportit, e.., ..etj

3.Gjej mbi 10.000 operatore ekonomike - Mund te kerkosh adresa,numra tetelefonash e te telefonosh direkt firmave e kompanive shqiptare,mund te komunikosh me ta, te kerkosh informacion ,te blesh e te shesesh produkte,e mund te prenotosh nje bilete avjoni ,trageti , etj..

4.Flete te Verdha Mobile Turizem  - Merr informacion per 500 hotele,shiko imazhe brenda hoteleve, e  kerko restorante e piceri,kompani ajrore e detare,telefono direkt , e prenoto..

Kudo qe te shkosh informacioni ecen bashke me ty !

 

 

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V