web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat

 Veshja


Veshja boutique,

Qendra tregtare,

Tekstile-metrazhe

Veshja e prodhimi,

Atelie mode...

Veshje sportive

Agjensi martesore

 

Ushqimi e bujqesia


Ushqime - Shitja me shumice,

Supermarkete

Kafeja,

Pije, Vinoteka ,

Uji, Bujqesia ,

Zooteknika,

Duhani - Prodhimi dhe shitja

Dyqane Ushqimore 

Kimikate,plehra kimik per bujqesine

 

Mobilimi


Magazina,

Artikuj shtepiake shitja,

Mobilje shitja ,

Elektoshtepijakë,

Grila

Paisje dhe arredim industrial

Qendra tregtar

Makinat,transporti e Amballazhimi


Konçensionare ,

Autotransporti,

Agjensi spedicioni,   

Makina me qera ,

Transpori detar,

Transporti ,

Posta e shpejte,

Servis per Makina

Transporti ajror,

inja autobuzash

Makineri ngarkimi  

Agjensi doganore ,

Koncensionare motorresh

 

Letra e stampa


Kartoleri,

Shtypshkronja

Prodhime  ambalazhesh

Letra e kartoni ,

Arti grafik ... 

Kimia,Gazi,Plastika karburante


Materiale plastike, Goma - shumica, Ilaçe dhe produkte farmaceutike, Bojra, bojra muresh dhe zmalti , Karburante , Gazi - Prodhimi dhe shitja

 ...

Kultura,shkolla ,arti,editoria


Shkolla te mesme private,

Kurse,Librari,

Shtepi botimi,

Shkolla të gjuhëve të huaja,

Biblioteka,

Fondacioni dhe shoqata,

Shkolla 8 - 9 vjecare private ,

Shkollat publike,

Universitete

 

Ekologia e termoteknika


Firma pastrimi,

Kondicionere,

Impiante hidraulike,

Përpunimi i plehrave,

Mjedisi e shoqata  

Gazi 

Pastrime e sherbime 

Sisteme ngrohje-ftohje e panela diellore Kanalizime-impiante per ujesjelles

Sisteme kondicionimi

Sisteme ftohje ngrohje

 

Ndertimi e punet publike


Agjensi imobiliare,

Kompani ndertimi,

Arkitekte,

Studio interior design,

Materiale ndertimi,

Gipsi,

Hidrosanitare...

Makineri ndertimi

Konstruksione metalike, Cimento,

Nyje Betoni ,

Ndertime Rrugesh

Elektronika dhe elektroteknika


Impiante elektrike,

Elektroshtëpijakë,

Riparime elektoshtëpijakë,

Automatizimi dhe robotika,

Antivjedhes,

Elektronika industriale,

Komponentë elektronikë ,

Abazhure 

Sisteme sigurimi,alarme 

Sisteme vezhgimi,

Energjia - Prodhimi

Riparime&asistence elektrike

 

Ente e Sherbime publike


Bashkite e sherbime bashkiake,

Shkolla,

Ministrite,

Ambasada ,

Numra te shpejte,

Spitale e Amulanca,

Çerdhe e Kopshte Private       

Cerdhe e kopshte publike,

Postat  

Fikes Zjarri,

Pastrime profesionale ,

Agjensi qeveritare

Agjensi doganore

Polici private

Sinjalistika ,

Policia publike

OJQ

Dhomat e Tregtise

 

Financa, studio ligjore e sigurime


Banka,

Avokate,

Sigurime,

Konsulenca tregtare,

Notere 

Perkthime Ekonomiste,

Kambizem,

Transferta ...

Furnizime per zyra dhe shkolla


Informatika,

Kompjuters e aksesore,

Kartoleri,

Librari,

Mobilje per zyra ...

Automatizim i procesit te parave

Informatika e Telekomunikacioni


Informatika,

Komputers dhe aksesore,

Telefonia celulare,

kompani te sherbimit,

Software,

Telekom,

Sherbime Internet,

Radionderlidhja

Automatizim i procesit te parave

 

Mekanika e Metalurgjia


Ofiçina mekanike

Automazimi e robotika,

Çelsa,

Vegla pune,

Duralumini,

Ofiçina mekanike te preçizionit Autodemolim,

Konstruksione metalike

 

Mjeksia dhe estetika


Parrukeri,

Dentiste,

Spitale,

Klinika mjeksore,

Gjinekologjia,

Institute bukurie,

Farmaci,

Kurse parukerie

Bime Mjeksore

Farmaceutika

Materiale Mjeksore 

Kirurgjia estetike

Psikologe specialiste ,

Klinika dermatologjike ,

Dermatologjia

 

Ore,Argjendari,Souvenir


Argjendari dhe orë,

Lule dhe bime,

Souvenir dhe qeramika,

Dhurata dhe aksesore,

Lule Artificiale ...

 

 

Profesioniste,Sherbime per Biznes


Avokate,

Arkitekte,

Ekonomiste,

Studio interior design,

Studio projektimi dhe industriale,

Studio inxhinierie .

Promotion

Dhoma te tregtise

Distributore Shumice

Business Centers

Agjensi doganore

Publiciteti, media e  sherbime për firma


Avokate,

Informatika,

Ekonomiste,

Shkolla gjuhe,

Publiciteti periodik,

Kartela publiciteti,TV ,

Radio

Gazeta

Agjensi te punes,

Studio grafike,

Stampime,

Panaire e Shopping Center,

Marketing dhe kerkime tregu

 

 Sport e koha e lire


Palestra

Fotografia,

Shoqeri artistike, 

Kulturale e rikreative,

Federata sportive,

Sport Impiante e kurse,

Artikuj sportiv ...

Turizmi


Hotele,

Restorante,

Agjensi imobiliare,

Pasticeri,

Agjensi udhetimesh,

Piceri,

Aeroporte,

Makina me qera,

Taxi ,

Linja ajrore

Agjensi autobuzesh...

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V