web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatori in database  300   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

   AVOKATURA AVNI JASHARI        

Rruga Mulla Idrizi, nr. 6 - -  Kosove

Cel:+377 (0) 44 144 846 / +377 (0) 44 31 26 27

SHERBIME LEGALE

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code

 

         

     

         

 

  AVOKATURA AVNI JASHARI   

Rruga Mulla Idrizi, nr. 6 - -  Kosove

Cel:+377 (0) 44 144 846 / +377 (0) 44 31 26 27

SHERBIME LEGALE

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  AVOKAT DOBRUNA   

Prishtine -  Kosove

Cel:+377 44 156 663

SHERBIME LEGALE

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  HODAJ   

Bulevardi Zhan D'Ark,pallati E - 1000Tirane

Tel/Fax.+355 4 2264966 Mob.068 20 73 470

Sherbime ligjore ne fushen e te drejtes civile,

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  HAKANI AND ASSOCIATES   

Vaso Pasha, PBOX 242 /1 - 1000Tirane

Tel.+355 4 2240200

SHERBIME LEGALE

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  ADRIAN DIDINI   

Rr.Reshit Collaku, Shallvare / 4 - 1000Tirane

Tel.068 2055497

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva :K71819015B

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  DHOMA KOMBETARE E AVOKATISE   

Bulevardi Zhan D’Ark - 1000Tirane

Tel.+355 4 2264966

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  STUDIO LEGALE OREST CIKA   

Rruga Mine Peza - 1000Tirane

Tel.+355 69 2060619

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  NOBLE LAW FIRM   

Rruga Sami Frasheri - 1000Tirane

Tel.+355 4 2240800 / Fax.+355 4 22 40229

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

  TBI CONSULTING   

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit - 1000Tirane

Tel.+355 4 4500678 / 04 4500677

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

        Cerca in Albania : avokate, avokat, sherbime avokaterie, avokate ne Shqiperi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Get Qr Code | Mappa

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database :300Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|

13|14|15|16|17|18|19|20|

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V