Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Categoria      Città       

 

| Fletet e Verdha | cerca con nome | Trova un prodotto |

 
 
 
 
Società separate secondo le stelle nella categoria

 

 

 

 

 

 
  La fiducia dei nostri clienti

  Un'indagine condotta in 200 aziende e piccole imprese

 

 
  Ricerca per città -(  principali )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Hai cercato :     Impara anche albanese  
 
 

Operatori in database  500   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

 

  VISAR G   Advertising     

 

Valias - 1000Tirane

Tel.+355 69 2074996

Dyqan veshjesh te ndryshme

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Turizmi - Tourism in Albania

        Cerca in Albania  : agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR

 

 

         

     

         

 

  VISAR G          

 

Valias - 1000Tirane

Tel.+355 69 2074996

Dyqan veshjesh te ndryshme

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Turizmi - Tourism in Albania

        Cerca in Albania : agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL SELVIA          

 

Rruga Tafaj - 1000Tirane

04 25 15 43 / Fax. 04 22 34 111

hotele, restorante, turizmi. Administratore Alketa Aliaj. Hoteli ndodhet ne qender te Tiranes, dhe pikerisht prane sheshit selvia, nje nga sheshet me te vjeter dhe me tradicional te qytetit.

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele, restorante, bar, turizmi

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva :K72010015D

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL DRENICA          

 

Bulevardi Bajram Curri - 1000Tirane

Tel: +355 42 23 68 088 Mob: 069 61 16 310

Hotel - Bar - Restorant, Hotel,bar-kafe, Veprimtari ne fushen e menaxhimit dhe administrimit te hoteleve

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL ANI          

 

Rr.Taulantia - 2000Durres

Tel.+355 52 2 24228 Fax.+355 52 2 30478

Albanian Hotels

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  BEILAED          

 

Durres - 2000Durres

Tel.+355 52 2 60429

Albanian Hotels

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL CALIFORNIA          

 

Rruga Mihal Duri - 1000Tirane

Tel.+355 4 2253191/2232228

"Hotel me tre yje; A three star hotel; Bar-Restauran"

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL EKLIPS          

 

Rruga Elbasanit - 1000Tirane

Tel.+355 4 48 302264 Fax.+355 48302266

Albanian Hotels, Hotel,bar-kafe, Veprimtari ne fushen e menaxhimit dhe administrimit te hoteleve

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL AKROPOLI          

 

Gjuzaj, Perroi i Agait Golem, 100m nga Superstrada Durres - Kavaje, 1km nga Shkembi i Kavajes - 2000Durres

Tel.+355 52 262300 Fax.+355 578 62143

Hotel offers comfortable double and single rooms wi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL VICTORIA          

 

Rr. Dibres, Nd. 331, H. 1 - 1000Tirane

Tel.Rr. Dibres, Nd. 331, H. 1 Tirana Albania Tel.+ 355 42 361 591 / 042 361 591

Tendenca e “gjigandizmit”, per fatin e te gjitheve, nuk e ka tunduar ideatorin e ndertimit te ketij Hoteli dhe na ka ofruar nje “shtepi” me permasa njerezore, “te vogel”, “te ngrohte”, te thjeshte dhe te rehatshme

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Hotele,Restorante,Turizem

        Cerca in Albania : hotele

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatori in database  500   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

Cosa cerchi questa settimana ?

Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V