Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Categoria      Città       

 

| Fletet e Verdha | cerca con nome | Trova un prodotto |

 
 
 
 
Società separate secondo le stelle nella categoria

 

 

 

 

 

 
  La fiducia dei nostri clienti

  Un'indagine condotta in 200 aziende e piccole imprese

 

 
  Ricerca per città -(  principali )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Hai cercato :     Impara anche albanese  
 
 

Operatori in database  20   Page |1|2|                  

 

 

  DEUTSCH ZENTRUM   Advertising     

 

Rruga Ismail Qemali - 1000Tirane

Tel.+355 4 2245510

Kurse te gjuhes gjermane,trajnime per mesues te gjermanishtes.

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla, Kurse ,Konsulenca dhe Shoqata

        Cerca in Albania  : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva :J72424002H

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR

 

 

         

     

         

 

  DEUTSCH ZENTRUM          

 

Rruga Ismail Qemali - 1000Tirane

Tel.+355 4 2245510

Kurse te gjuhes gjermane,trajnime per mesues te gjermanishtes.

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla, Kurse ,Konsulenca dhe Shoqata

        Cerca in Albania : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva :J72424002H

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  WISDOM DURRES          

 

Durres - 2000Durres

Tel/Fax.+355 52 2 24608

Oxford Methods - Qendra e mesimit te gjuhes angleze

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla, Kurse ,Konsulenca dhe Shoqata

        Cerca in Albania : kurse private

          Nm.P.Iva :K01411002D

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  WISDOM ELBASAN          

 

Lagjia Kala - 3000Elbasan

Tel. +355 54 2417 37 / Te/lFax.+355 54 2417 36

Oxford Methods - Qendra e mesimit te gjuhes angleze

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla, Kurse ,Konsulenca dhe Shoqata

        Cerca in Albania : kurse private

          Nm.P.Iva :K01411002D

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MERIDIAN          

 

Rr.Federik Shirkoa, 52 - 1000Tirane

Tel.+355 4 235391 Fax.+355 4 235337

KURSE GJUHE

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla dhe kurse private

        Cerca in Albania : kurse gjuhe, kurse private

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  CREATIVE CENTER ALBANIA          

 

Rr. Barrikadave, P. 218, Shk.2 kati 2 perballe shkolles 9 vjecare Lidhja e Prizerenit - 1000Tirane

Tel.+355 4 22 35 648

Qender e specializuar per gjuhe te huaja

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla dhe kurse private

        Cerca in Albania : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ILC          

 

Rr. Barrikadave, Nr. 31/1 pas kafe Europa - 1000Tirane

Tel.+355 4 22 34 660 / 067 40 47 479

Qender e specializuar per gjuhe te huaja

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla dhe Kurse Private

        Cerca in Albania : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva :L12228005S

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  IRISOFT          

 

Rruga Him Kolli - 1000Tirane

Tel.+355 4 2242 107 / Cel. +355 68 20 97040

Qendra Irisoft u krijua në shtator të vitit 1999

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla, Kurse ,Konsulenca dhe Shoqata

        Cerca in Albania : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva :K41704006N

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ISSETI          

 

Rruga Qamil Guranjaku - 1000Tirane

Tel. +355 4 2343380/81, Mob+355 692079522

Gjuhe te huaja - Profesionale - Kompjuter

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla, Kurse ,Konsulenca dhe Shoqata

        Cerca in Albania : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  INTERNATIONAL LANGUAGE AND COMPUTING          

 

Rr. Barrikadave, Nr. 31/1 pas kafe Europa - 1000Tirane

Tel.+355 4 22 34 660 / 067 40 47 479

Qender e specializuar per gjuhe te huaja

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Shkolla dhe Kurse Private

        Cerca in Albania : kurse private, kurse gjuhesh

          Nm.P.Iva :L12228005S

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatori in database  20   Page |1|2|                  

 

Cosa cerchi questa settimana ?

Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V