Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Categoria      Città       

 

| Fletet e Verdha | cerca con nome | Trova un prodotto |

 
 
 
 
Società separate secondo le stelle nella categoria

 

 

 

 

 

 
  La fiducia dei nostri clienti

  Un'indagine condotta in 200 aziende e piccole imprese

 

 
  Ricerca per città -(  principali )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Hai cercato :     Impara anche albanese  
 
 

Operatori in database  200   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19| 

 

 

  NIALBA   Advertising     

 

Show Room : Kryqezimi Cer - 3000Elbasan

Tel.+355 54 2 43899

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

        Cerca in Albania  : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR

 

 

         

     

         

 

  NIALBA          

 

Show Room : Kryqezimi Cer - 3000Elbasan

Tel.+355 54 2 43899

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  DECO SYSTEM          

 

Sheshi Karl Topia, - 1000Tirane

Tel / Fax : +355 4 2272553 Mob. +355 68 40 6154

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  NIALBA          

 

Show Room : Kryqezimi Cer - 3000Elbasan

Tel.+355 54 2 43899

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndërtimi - Materiale ndërtimi

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELBA SHPK          

 

Rruga Dora D`Istria - 1000Tirane

Tel/Fax.04 2265857 /Cel.0692088687

Kompania "ELBA" Sh.p.k. u krijua në shtator të vitit 1994 me aktivitet në fushen e projektimit dhe te supervizionit në sisteme ujitëse e kulluese, ndërtime hidroteknike, civile, rrugë, ujësjellësa e kanalizime

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi, sherbime dhe materiale

        Cerca in Albania : laboratore per materiale ndertimi

          Nm.P.Iva :J91327003E

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  EMANTE SHPK          

 

Autostrada Tirane Durres - 1000Tirane

Tel.+ 355 47 800636 / 069 2064828 / 069 2036160

Panele Sanduic, Panel mur dhe mbulese, Kioska, zyra

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Real Estate-Ndertimi-Projektime

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  PRO GIPS          

 

Rruga Nacionale - 1000Tirane

Tel/Fax.+355 4 2233398 / Cel.355 69 2043508

CIMENTO - PRODHIMI DHE SHITJA

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Projektime-Materiale ndertimi

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  CILOTAJ GROUP          

 

Rr. Nacionale Fier-Lushnje, km.1 - 1000Tirane

069 40 72552

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBA ROAD          

 

Superstrada Tirane-Durres - 1000Tirane

Tel.+355 48 200715

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva :J83211208W

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  PRO GIPS          

 

Superstrada Tirane Durres, Km 1 - 1000Tirane

Tel/Fax.+355 4233398

Prodhime Materiale ndertimi

Informazione -  Fletet e Verdha

Categoria: Ndertimi-Hidrosanitare-Rivestimente

        Cerca in Albania : materiale ndertimi

          Nm.P.Iva : 

 | Scheda azienda | www | Contatto Trova il codice QR Mappa |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatori in database  200   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19| 

 

Cosa cerchi questa settimana ?

Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V