| Kerko me Emer | Argumentet sipas alfabetit | Regjistrohu | Maps Albania | Njerez |                                        Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

   Kategoria   Qyteti  
 
 

  FleteteVerdha shpk

 

      Nipt K81823012V

      Rr.Medar Shtylla, 16   -  Tirana - Albania

      Tel.+355 4 2 239523 / Fax.+355 4 2 239523

 

 
 

Farmaci

  hapur ne Tirane

   

FARMACI HELGA

Rr.Teodor Keko

Pall.Mesaplik

Cel.0693918288

 

 

ELDA FARMAKREM

Rr.Durresit, 151

Tirane

Tel.04 2238252

 

   shiko te gjitha farmacite
   
 

Te shpejte

  hapur ne Tirane

 

 

ZJARRFIKESE

Telefoni: 128

 

 

POLICIA

Telefoni: 129

 
 

URGJENCA MJEKSORE

Telefoni: 127

 
 
 
 
 

 

Trademark dhe Patenta Albania te Fletet e Verdha

Ketu do te gjeni mbi 10000 Trademark e 2000 Patentat e regjistruara te Drejtoria e Markave e patentave ne Shqiperi...

            Search Marka e Patenta

 

 
                       

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

   Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V