web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat

     .

Ketu, te Fletet e Verdha  do te gjeni mbi 10000, Trademark Albania e mbi 1600patenta te regjistruara te drejtoria e markave e patentave ne Shqiperi. Te gjitha Trademarks Albania

 

Patentat e kohes  tetor - dhjetor 07

 Patentat e kohes  mars-tetor 07

 Patentat e kohes   janar-mars 2007

 Patentat e kohes   viti 2006

 Patenta e kohes    viti 2005

 Patentat e kohes   viti 2004

 C'fare eshte Patenta te Fletet e Verdha

  Patenta Europiane ne Fletet e verdha

 

Trademark Fletet e Verdha te  prill - korrik 2008

 Trademark Fletet e Verdha te  janar - prill 2008

 Trademark Fletet e Verdha te  tetor - dhjetor 2007

 Trademark Fletet e Verdha te  mars-tetor 2007

 Trademark Fletet e Verdha te  janar-mars 2007

 Trademark Fletet e Verdha te  vitit 2006

 Trademark Fletet e Verdha te  vitit 2005

 Trademark Fletet e Verdha te  vitit 2004

 

Info Regjistrime - Fletet e Verdha informojne :

Me Vendimin e Keshillit te Ministrave Nr.135 date 22.03.1993 u vendos: krijimi per Zyren e Patentave ne vartesi te Komitetit te Shkences e Teknologjise per regjistrimin dhe mbrojtjen e patentave, e markave tregtare si dhe e dizenjove industriale. informacion Fletet e Verdha

 

Ne 27.04.1994 u aprovua Ligji Nr. 7819 “Per Pronesine Industriale”, objekti i te cilit ishte te siguronte dhenien e mbrojtjen e te drejtave te Pronesise Industriale per keto objekte:

Shpikjet e modelet e perdorimit

Markat tregtare e te sherbimit

Fletet e dizenjot industriale si dhe emertimet

Emertimet e origjines

 

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V