web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

           

              Kerko me emer             

 

 

 

 
   farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
Fletet e Verdha - Harta e Tiranes, Harta e Shqiperise: - Fletet e Verdha - Flete Te Verdha Welcome - ALBANIAN YELLOW PAGES - Hartat e Kompanive
 
 Tools map albania

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Emri i rruges:      Rruga Asim Vokshi

nga vjen emri :         Asim Vokshi

historia e emrit :     1909 - 1937 - Luftëtar i vendosur, pjesëmarrës i dalluar në Luftën e Spanjës, Hero i Popullit. Lindi në Gjakovë, Kosovë. Mësimet fillore i nisi në qytetin e lindjes më 1916-18 dhe i mbaroi në Kolgecaj, të mesmen e kreu në Shkodër. Ndoqi Akademinë Ushtarake në Itali prej nga u kthye më 1932 me gradën nëntoger. Bashkëpunoi me Ali Kelmendin. Në vitet 30-të zhvilloi veprimtari të gjerë aktive, mori pjesë në përgatitjen e kryengritjes antizogiste të Fierit më 1935. Në pragun e kryengritjes u arrestua dhe u dënua me burgim. Në bashkëpunim me Vasil Shanton e të tjerë më 1936 nxori revistën demokratike ABC. Asim Vokshi shkoi vullnetar në Luftën e Spanjës dhe u rreshtua në Brigadat vullnetare Ndërkombëtare. Ra heroikisht duke luftuar në Frontin e Ebros, në krye të repartit garibaldin që komandonte.

gatesia e rruges :    

nm_godinave:           

 

nje koordinate e kesaj rruge :  

 

Moti ( koha ) ne kete moment ne rrugen Asim Vokshi :


        C' fare gjen ne kete rruge ?
  farmaci ne kete rruge  
  ambulanca ne kete rruge  
  stacione autobuzi  
  vendqendrime taksi  
  restorante ne kete rruge  
  hotele ne kete rruge  
  kinema, salla divertimenti, etj  
       Shkruaj nje informacion per rrugen

 

   Rruga :         

 

   Gjatesia :       MT

 

   Prejardhja e emrit   

 

                      

 

 

 
      C' fare do te besh ?    C' fare kujtimesh ke ?  
   vizato mbi rruge    shkruaj dicka  
   sa eshte siperfaqja e shtepise ?    vendos nje fotografi  
   gjej distancat nga kjo rruge    krijo nje forum  
   percakto sa larg je ?      
   gjej kordinatat e tua ne kete cast      
         

  FEDEX     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 22 43997

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

 

 

 

  FEDEX     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 52 2 24132

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

 

 

 

  FEDEX     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 22 43997

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

 

    

         

  FEDEX     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 52 2 24132

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

 

    

         

  DHL - Ballsh DHL Agent Office     

 

 

  Bulevardi Kryesor - Lagji -   - 9300  Ballsh

  Tel.+355 4 232816/17

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

 

    

         

  BASHKIA BERAT     

 

 

  Rruga Antipatrea -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 2 34453 / 322 34935

  Bashkia - Sherbime bashkiake

 

    

         

  PELIKAN     

 

 

  Fly Tower, Kati 13 -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 25510 /224017/ + 355 6820 91880

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

 

    

         

  UNIVERS PROMOTIONS     

 

 

  Mbikalimi Rinasit, Qafa Kashar -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2022277

  Agjensi Promocionesh - sherbime

 

    

         

  ALBANIAN COURIER     

 

 

  Superstrada Tirane Durres -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 42410720 /+35542410721/+35542410722

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

 

    

         

  GAZETA SHQIPTARE     

 

 

  Rruga Ali Demi -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 235 84 01

  Media,sherbime

 

    

         

  KIA MOTORS - ARTINEL     

 

 

  Rruga Mucaj, Vore -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 7800551 / Fax.047 800554/068 2020187

  KIA MOTORS ALBANIA -Eskluziviteti i KIA-s per Shqip

 

    

         

  Edjon Bilo     

 

 

  Rruga Princ Vidi -   - 1000  Tirane

  0683488000

  Bar, Kafe

 

    

         

  BMW HARRI LENA GROUP     

 

 

  Superstrada Tirane Durres Km 2 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 24 07 405 /+355 69 20 57 113

  Distributor i autorizuar BMW

 

    

         

  SABRE FURGONE - ARTINEL     

 

 

  Rruga Mucaj, Vore -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 7800551

  Distributori i autorizuar i Sabre per Shqiperine

 

    

         

  AKADEMIA E ARTIT DRAMATIK     

 

 

  Bulevardi Deshmoret e kombit -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2247598

  AGJENSI TURISTIKE

 

    

         

  ALBA OFFICE     

 

 

  Sheshi Wilson -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2244027

  Kanceleri-Mobilje zyrash-Pajisje shkollore

 

    

         

  MARKU     

 

 

  L.Partizani -   - 3000  Elbasan

  Tel.+ 355 692069117

  TREGETIM PRODHIME BUKE

 

    

         

  ELEZI shpk     

 

 

  Lagjia 30 Vjetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 234573

  buka prodhimi dhe tregtimi

 

    

         

  GENTIAN NGJELIU     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 (0)68 2045218

  TRANSPORTI - MAGAZINIME

 

    

         

  DESIRE     

 

 

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2267296

  KEPUCE - SHITJA ME PAKICE

 

    

         

  FRIGOFROSTEIS     

 

 

  Rruga 28 Nentori -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355 54 2 59799

  Dhoma frigoriferike - Asistence Teknike

 

    

         

  FARMACI BARIE MEJDANI     

 

 

  Poshnje -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  CCS     

 

 

  Rruga Sulejman Delvina -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2248850 355 4 2266263

  Kanceleri-Mobilje zyrash-Pajisje shkollore

 

    

         

  MINISTRIA E BUJQESISE     

 

 

  Bulevardi Deshmoret e Kombit -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2257090

   

 

    

         

  BOTA E HOTELERISE     

 

 

  Rruga Hoxhe Vokrri -   - 1000  Tirane

  Tel / Fax : +355 4 2278132 Mob : 068 20 65272

  Sherbime hotelerie dhe produkte pastrimi profesiona

 

    

         

  BALLI SH.P.K     

 

 

  Rruga Korce - Dishnice -   - 7000  Korce

  Tel.+ 355 82 2 42234

  DOREZA PER DYER DHE DRITARE

 

    

         

  KAPPA OIL     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 52 2 66402

  GOMISTE - SHERBIME

 

    

         

  KEVIN     

 

 

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2230321

  LODRA - DYQANE LODRASH

 

    

         

  KLUBI AMBIENTALIST-EKOLOGJIK     

 

 

  Lagjia Beslidhja , 152 -   - 7000  LEZHE

  Tel.+ 355 215 2862

  Spitale ne Rethe

 

    

         

  DOOR TO DOOR     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 25380

  TRANSPORTI - MAGAZINIME

 

    

         

  SALILLARI     

 

 

  Fshati Peshtan -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  TRANSPORTI - MAGAZINIME

 

    

         

  PJESË KËMBIMI     

 

 

  Bulevardi Bajram Curri -   - 1000  Tirane

  Tel.355 4 2236014

  LUBRIFIKANTE DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA

 

    

         

 
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura ā€¢ā€¢ Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura ā€¢ā€¢ Kontaktoni Fleteteverdha shpk ā€¢ā€¢ About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V