web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

           

              Kerko me emer             

 

 

 

 
   farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
Fletet e Verdha - Harta e Tiranes, Harta e Shqiperise: - Fletet e Verdha - Flete Te Verdha Welcome - ALBANIAN YELLOW PAGES - Hartat e Kompanive
 
 Tools map albania

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Emri i rruges:      Rruga Asim Vokshi

nga vjen emri :         Asim Vokshi

historia e emrit :     1909 - 1937 - Luftëtar i vendosur, pjesëmarrës i dalluar në Luftën e Spanjës, Hero i Popullit. Lindi në Gjakovë, Kosovë. Mësimet fillore i nisi në qytetin e lindjes më 1916-18 dhe i mbaroi në Kolgecaj, të mesmen e kreu në Shkodër. Ndoqi Akademinë Ushtarake në Itali prej nga u kthye më 1932 me gradën nëntoger. Bashkëpunoi me Ali Kelmendin. Në vitet 30-të zhvilloi veprimtari të gjerë aktive, mori pjesë në përgatitjen e kryengritjes antizogiste të Fierit më 1935. Në pragun e kryengritjes u arrestua dhe u dënua me burgim. Në bashkëpunim me Vasil Shanton e të tjerë më 1936 nxori revistën demokratike ABC. Asim Vokshi shkoi vullnetar në Luftën e Spanjës dhe u rreshtua në Brigadat vullnetare Ndërkombëtare. Ra heroikisht duke luftuar në Frontin e Ebros, në krye të repartit garibaldin që komandonte.

gatesia e rruges :    

nm_godinave:           

 

nje koordinate e kesaj rruge :  

 

Moti ( koha ) ne kete moment ne rrugen Asim Vokshi :


        C' fare gjen ne kete rruge ?
  farmaci ne kete rruge  
  ambulanca ne kete rruge  
  stacione autobuzi  
  vendqendrime taksi  
  restorante ne kete rruge  
  hotele ne kete rruge  
  kinema, salla divertimenti, etj  
       Shkruaj nje informacion per rrugen

 

   Rruga :         

 

   Gjatesia :       MT

 

   Prejardhja e emrit   

 

                      

 

 

 
      C' fare do te besh ?    C' fare kujtimesh ke ?  
   vizato mbi rruge    shkruaj dicka  
   sa eshte siperfaqja e shtepise ?    vendos nje fotografi  
   gjej distancat nga kjo rruge    krijo nje forum  
   percakto sa larg je ?      
   gjej kordinatat e tua ne kete cast      
         

  FARMACI BARIE MEJDANI     

 

 

  Poshnje -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

 

 

  Farmaci ANROFARM     

 

 

  Rr.Naim Frasheri -   -    Pogradec

  0692531404

   

 

 

 

  FARMACI BARIE MEJDANI     

 

 

  Poshnje -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  Farmaci ANROFARM     

 

 

  Rr.Naim Frasheri -   -    Pogradec

  0692531404

   

 

    

         

  FARMACEUTIKE KAMBERI     

 

 

  Vlore -   - 9400  Vlore

  Tel+ 355 33 2 28628

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  FARMA VLORA     

 

 

  Sadik Zotaj -   - 9400  Vlore

  Tel+ 355 69 2078236

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  FARMACI VASILIKA PAPA     

 

 

  Lagjia Jani Vruho -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 234954

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI ELENA     

 

 

  Lagjia 1 Maji -   -    Fier

  0692094331

   

 

    

         

  KAZANXHI     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel+ 355 52 2 32380

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  KRISTAL     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel+ 355 52 2 23161

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  KUJTIMI shpk     

 

 

  Lagjia 22 tetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  LEKLI     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel+ 355 52 2 24875

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI ALI DAMAJ     

 

 

  Lagjia 28 nentori -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI BARDHYL AGALLIU     

 

 

  Dyshnik -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACIA 3     

 

 

  Rruga 1 Maji -   - 9700  Sarande

  Tel+ 355 85 23317

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  Q.SELMANI     

 

 

  Lushnje -   - 9000  Lushnje

  Tel+ 355 35 222 64

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  FARMACI VJOLLCA MUCO     

 

 

  Lagjia Jani Vruho -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACIA 1     

 

 

  Lagjia Punetori -   - 1500  Fushe Kruje

  Tel/Fax.+355 563 2238

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  STELA     

 

 

  Tek Poliklinika -   - 9400  Vlore

  Tel+ 355 33 2 22 556

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  EGNATIA     

 

 

  Lagjia Shen Kolli Rruga Thom -   - 3000  Elbasan

  Tel.+ 355 54 252217

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI PERPARIM JASXHIU     

 

 

  Lagjia Clirim -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 233178

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI ERMELINDA MULITA     

 

 

  Lagjia 22 Tetori -   - 5000  Berat

  Tel.00355 32 232866

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  DAVID     

 

 

  Rruga Demokracia -   - 9400  Vlore

  Tel+ 355 33 2 23540

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  JON     

 

 

  Lagjia Deshmoret -   - 9400  Vlore

  Tel+ 355 33 2 25194

  FARMACIA ESHTE E HAPUR DERI NE OREN 22.00

 

    

         

  Farmaci Pirani     

 

 

  Lagjia Kongresi Permetit -   -    Shkoder

  0672068821

   

 

    

         

  FARMACI ROLAND PAPA     

 

 

  Lagjia 30 Vjetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACIA DODA     

 

 

  Burrel -   - 8000  Burrel

  Tel/Fax.+355 217 2356

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACIA LOSHA     

 

 

  Burrel -   - 8000  Burrel

  Tel/Fax.+355 217 2728

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI TEUTA SHTINO     

 

 

  Lagjia 22 tetori -   - 5000  Berat

  Tel.+355

  FARMACI - SHERBIME FARMACEUTIKE

 

    

         

  FARMACI ADRI     

 

 

  Lagjia Apollonia -   -    Fier

  034 227851

   

 

    

         

  Farmacia Nr.2 Kavaje     

 

 

  Lagjia 3 Kavaje -   -    Kavaje

  055242841

   

 

    

         

  FARMACIA KRISTAL.     

 

 

  Uznove perballe shoqates se murgeshave -   -    Berat

  0693309795

   

 

    

         

 
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V