web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

           

              Kerko me emer             

 

 

 

 
   farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
Fletet e Verdha - Harta e Tiranes, Harta e Shqiperise: - Fletet e Verdha - Flete Te Verdha Welcome - ALBANIAN YELLOW PAGES - Hartat e Kompanive
 
 Tools map albania

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Emri i rruges:      Rruga Asim Vokshi

nga vjen emri :         Asim Vokshi

historia e emrit :     1909 - 1937 - Luftëtar i vendosur, pjesëmarrës i dalluar në Luftën e Spanjës, Hero i Popullit. Lindi në Gjakovë, Kosovë. Mësimet fillore i nisi në qytetin e lindjes më 1916-18 dhe i mbaroi në Kolgecaj, të mesmen e kreu në Shkodër. Ndoqi Akademinë Ushtarake në Itali prej nga u kthye më 1932 me gradën nëntoger. Bashkëpunoi me Ali Kelmendin. Në vitet 30-të zhvilloi veprimtari të gjerë aktive, mori pjesë në përgatitjen e kryengritjes antizogiste të Fierit më 1935. Në pragun e kryengritjes u arrestua dhe u dënua me burgim. Në bashkëpunim me Vasil Shanton e të tjerë më 1936 nxori revistën demokratike ABC. Asim Vokshi shkoi vullnetar në Luftën e Spanjës dhe u rreshtua në Brigadat vullnetare Ndërkombëtare. Ra heroikisht duke luftuar në Frontin e Ebros, në krye të repartit garibaldin që komandonte.

gatesia e rruges :    

nm_godinave:           

 

nje koordinate e kesaj rruge :  

 

Moti ( koha ) ne kete moment ne rrugen Asim Vokshi :


        C' fare gjen ne kete rruge ?
  farmaci ne kete rruge  
  ambulanca ne kete rruge  
  stacione autobuzi  
  vendqendrime taksi  
  restorante ne kete rruge  
  hotele ne kete rruge  
  kinema, salla divertimenti, etj  
       Shkruaj nje informacion per rrugen

 

   Rruga :         

 

   Gjatesia :       MT

 

   Prejardhja e emrit   

 

                      

 

 

 
      C' fare do te besh ?    C' fare kujtimesh ke ?  
   vizato mbi rruge    shkruaj dicka  
   sa eshte siperfaqja e shtepise ?    vendos nje fotografi  
   gjej distancat nga kjo rruge    krijo nje forum  
   percakto sa larg je ?      
   gjej kordinatat e tua ne kete cast      
         

  BENILVA     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 052 61140

  Hotel Benilva ,15 km from Shkembi i Kavajes

 

 

 

  STELLA D'ALBA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 34684 Mob.068 3424113

  Bar Restorant Piceri

 

 

 

  BENILVA     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 052 61140

  Hotel Benilva ,15 km from Shkembi i Kavajes

 

    

         

  STELLA D'ALBA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 34684 Mob.068 3424113

  Bar Restorant Piceri

 

    

         

  ANE DETI     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 579 22142 0579 22143

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  BENILVA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 +355 52 2 61140/+355 68 2030400

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  ARAGOSTA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 68 2023647 Tel.+355 52 2 26477

  Restorante - Wine Bar - Hotel

 

    

         

  PERLA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 61212

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  TROPIKAL     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 62669 Mob.069 3137068

  Restorante - Kompleks turistik

 

    

         

  REID     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 36780 Mob.0682062526

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  ZEUS     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 68 2112852

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  BLEART     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 Tel.+355 52 24353 Mob.068 2020821

  "Hotel Bleart ofron nje sherbim prej tre yjesh;dispo"

 

    

         

  HOTEL RESTORANT MALVINA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 682133241

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  VILA BELVEDERE     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 52 61151 Fax.+355 52 61153

  Albanian Hotels

 

    

         

  HOTEL KORALI     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 60998

  Albanian Hotels

 

    

         

  VILA PARK     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 574 22538

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  TEIDE     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 69 2967431

  BAR RESTORANT PICERI

 

    

         

  REGENCY HOTEL     

 

 

  Rruga Ismail Qemali,7 -   - 7000  Korce

  Tel.+355 82 243868 Fax.+355 82 243870

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  TROY     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 261681

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  DRILONI     

 

 

  Dogana Tushemisht -   - 7300  Pogradec

  068 2256266

  Albanian Hotels - Situated in a picturesque area in

 

    

         

  RESTORANT ANDON LAPA I     

 

 

  lagjia Koder -   - 9700  Sarande

  Tel.+ 355 852 3804

  Restorante - Sherbime -Restaurants

 

    

         

  SHEN NAUMI     

 

 

  Rruga Nacionale Qaf Thane -   - 7300  Pogradec

  Tel.+355 69 2091430

  Albanian Hotels - The hotel is situated in the like

 

    

         

  LEONARDO     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 68 2032007

  Restorante - Sherbime

 

    

         

  RESTORANT PILO LALA     

 

 

  Konjat - Autostrada Lushn -   - 9000  Lushnje

  Tel.+355 68 2021349

  Restorante, sherbime

 

    

         

  PICA ART     

 

 

  Rruga Reshit Collaku -   - 7300  Pogradec

  Tel.+355 83 222000

  Albanian Hotels- The hotel is located in the center

 

    

         

  ROYALS     

 

 

  Rruga Reshit Collaku -   - 7300  Pogradec

  Tel.+355 83 223159

  Albanian Hotels - The hotel is situated in lakeside

 

    

         

  VIZION     

 

 

  Rruga Reshit Collaku prane T -   - 7300  Pogradec

  Tel.+355 868 20272

  Albanian Hotels - The hotel is situated along the l

 

    

         

  ENKELANA     

 

 

  Rruga Reshit Collaku -   - 7300  Pogradec

  Tel.+355 83 222010

  Albanian Hotels - The hotel is situated in the cent

 

    

         

  BESANI     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 52 61441 / Fax.052 61442

  Hotel me 4 Yje. Sherbimi i Perkryer - Hotel, restor

 

    

         

  RESTORANT DEA     

 

 

  Rruga Nacionale Tushemisht -   - 7300  Pogradec

  Tel.+355 69 2297895

  Albanian Hotels - The hotel is situated near the la

 

    

         

  MANSAKU     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 68 2033428

  Albanian Hotels

 

    

         

  TITANIK     

 

 

  Shkembi Kavajes -   - 2500  Kavaje

  Tel.+355 68 2123368

  Albanian Hotels

 

    

         

 
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V