web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

           

              Kerko me emer             

 

 

 

 
   farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
Fletet e Verdha - Harta e Tiranes, Harta e Shqiperise: - Fletet e Verdha - Flete Te Verdha Welcome - ALBANIAN YELLOW PAGES - Hartat e Kompanive
 
 Tools map albania

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Emri i rruges:      Rruga Asim Vokshi

nga vjen emri :         Asim Vokshi

historia e emrit :     1909 - 1937 - Luftëtar i vendosur, pjesëmarrës i dalluar në Luftën e Spanjës, Hero i Popullit. Lindi në Gjakovë, Kosovë. Mësimet fillore i nisi në qytetin e lindjes më 1916-18 dhe i mbaroi në Kolgecaj, të mesmen e kreu në Shkodër. Ndoqi Akademinë Ushtarake në Itali prej nga u kthye më 1932 me gradën nëntoger. Bashkëpunoi me Ali Kelmendin. Në vitet 30-të zhvilloi veprimtari të gjerë aktive, mori pjesë në përgatitjen e kryengritjes antizogiste të Fierit më 1935. Në pragun e kryengritjes u arrestua dhe u dënua me burgim. Në bashkëpunim me Vasil Shanton e të tjerë më 1936 nxori revistën demokratike ABC. Asim Vokshi shkoi vullnetar në Luftën e Spanjës dhe u rreshtua në Brigadat vullnetare Ndërkombëtare. Ra heroikisht duke luftuar në Frontin e Ebros, në krye të repartit garibaldin që komandonte.

gatesia e rruges :    

nm_godinave:           

 

nje koordinate e kesaj rruge :  

 

Moti ( koha ) ne kete moment ne rrugen Asim Vokshi :


        C' fare gjen ne kete rruge ?
  farmaci ne kete rruge  
  ambulanca ne kete rruge  
  stacione autobuzi  
  vendqendrime taksi  
  restorante ne kete rruge  
  hotele ne kete rruge  
  kinema, salla divertimenti, etj  
       Shkruaj nje informacion per rrugen

 

   Rruga :         

 

   Gjatesia :       MT

 

   Prejardhja e emrit   

 

                      

 

 

 
      C' fare do te besh ?    C' fare kujtimesh ke ?  
   vizato mbi rruge    shkruaj dicka  
   sa eshte siperfaqja e shtepise ?    vendos nje fotografi  
   gjej distancat nga kjo rruge    krijo nje forum  
   percakto sa larg je ?      
   gjej kordinatat e tua ne kete cast      
         

  PARUKERI     

 

 

  Lagjia Konferenca Pezes -   - 9300  Fier

  Lagjia Konferenca Pezes

  SALLON BUKURIE

 

 

 

  MY LINE     

 

 

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2259295

  SALLON BUKURIE

 

 

 

  PARUKERI     

 

 

  Lagjia Konferenca Pezes -   - 9300  Fier

  Lagjia Konferenca Pezes

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  MY LINE     

 

 

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2259295

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  MONIKA     

 

 

  Rruga Sulejman Delvina -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2565400

  QENDRA ESTETIKE - SHERBIME

 

    

         

  DELINA TAGANI     

 

 

  Rruga Nikolla Tupe -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2246092

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  ELIO     

 

 

  Rruga Jakov Xoxe -   - 9300  Fier

  Rr.Jakov Xoxe

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  NILA     

 

 

  Sadik Zotaj -   - 9400  Vlore

  Tel.+355 692152297

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  VIRGINIA     

 

 

  Rruga Sami frasheri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2266414

  QENDRA ESTETIKE - SHERBIME

 

    

         

  EVI     

 

 

  Lef Sallata -   - 9400  Vlore

  Tel.+355 69 2685827

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  ADA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 31134

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  LADY TIME     

 

 

  Rruga Pjeter Bogdani -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2259291

  SALLON BUKURIE-QENDER ESTETIKE

 

    

         

  KLAJGER     

 

 

  Rruga Pjeter Bogdani -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2259911

  QENDRA ESTETIKE - SHERBIME

 

    

         

  Florinda Taka     

 

 

  Rruga Aqif Pasha -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  FREDI     

 

 

  Rruga Sulejman Delvina -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2125980

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  Hamit Tabaku     

 

 

  L Kong Elbasanit -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355

  QENDRA ESTETIKE - SHERBIME

 

    

         

  Liljana Bajrami     

 

 

  L Kong Elbasanit -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355

  PARUKERI - SHERBIME

 

    

         

  BLERTA     

 

 

  Rruga Naim Frasheri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2236735

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  PARUKERI     

 

 

  Lagjia 11 janari -   - 9300  Fier

  Lagjia 11 janari

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  ALFA     

 

 

  Sadik Zotaj -   - 9400  Vlore

  Tel.+355 33 2 27521

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  QAZIMI     

 

 

  Lagjia 3 Prane shtepise -   - 9700  Sarande

  Tel.+355 852 3248

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  NERTA     

 

 

  Aranit Serbi -   - 9400  Vlore

  Tel.+355 33 2 24786

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  HAIRDRIMS     

 

 

  Rruga Naim Frasheri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2237031

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  SILVA     

 

 

  Rruga Pjeter Bogdani -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2239068

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  METAMORFOSI     

 

 

  Rruga Muhamet Gjollesha -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2241856

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  CHARME ETERNE     

 

 

  Rruga Reshit Collaku -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2258585

  PARUKERI - SHERBIME

 

    

         

  SHEILA     

 

 

  Rruga Pjeter Bogdani -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2569944

  QENDRA ESTETIKE - SHERBIME

 

    

         

  LAURA     

 

 

  Rruga Sotir Peci -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2238952

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  NIKU     

 

 

  Rruga Mihal Grameno -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2418035

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  PERMANENT     

 

 

  Rruga Mine Peza -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2544173

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  LIZA     

 

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 68 2396050

  SALLON BUKURIE

 

    

         

  MARIANTHI     

 

 

  Lagjia 1 prane gjykates -   - 9700  Sarande

  Tel.+355 852 4086

  SALLON BUKURIE

 

    

         

 
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V