Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
Rezultati i gjetur per : Ju kerkuat :
 

   BANKA KOMBETARE GREKE     

 

  Rruga Kavajes -1000  Tirane

  Tel.+355 4 2243729

  Banka dhe sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

 | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  Klik per me shume informacion:

 

     

         

 

         


  BANKA KOMBETARE GREKE     

  Rruga Kavajes -1000  Tirane

  Tel.+355 4 2243729

  Banka dhe sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Banka - Sherbime bankare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  banka, banke, bankomat, sherbime bankare, kredi kredi bankare, finacime,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

     

         


  BANKA KOMBETARE GREKE     

  Blv.Republika -7000  Korce

  Tel.+355 82 2 45932

  Banka dhe sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Banka - Sherbime bankare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  banka, banke, bankomat, sherbime bankare, kredi kredi bankare, finacime,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

     

         


 
 
         Te tjeret kane kerkuar edhe :
                 5 min me pare :

  Bota e femijeve ne Fleteteverdha

 

  Puna ime me Fleteteverdha

 

  Regjistrohu ne Newsleter

   

.
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V