| Kerko me Emer | Argumentet sipas alfabetit | Regjistrohu | Maps Albania | Njerez |  

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

       

 

 
         |  Kerko Trademarks Periudha     2004 - 2010                                                                                                                                              Regjistro nje Trademark me Flete te Verdha  

Ketu, te Fletet e Verdha  do te gjeni mbi 15000, Trademark Albania e mbi 2600 patenta te regjistruara te drejtoria e markave e patentave ne Shqiperi. Te gjitha Trademarks Albania   
                                 Kerko nje trademark me Emer Administratori                                         Kerko nje trademark me emer

              

 

                 

 

 

                            

     

FLETE TE VERDHA TE SHQIPERISE SHPK INFORMON se:

 

FLETE TE VERDHA, FLETET E VERDHA, ALBANIAN YELLOW PAGES, FAQET E VERDHA, ALBANIAN SUPER PAGES

  

 

jane  Trademark te depozituar nga Maxidisk SHPK dhe Fleteteverdha shpk  i cili gezon te drejten eskluzive te perdorimit te

 markes per listen e Sherbimeve eskluzive FLETE TE VERDHA te Shqiperise ne  publikime dhe botime .

 

  TradeMark  94/4

  FLETE TE VERDHA eshte nje TRADEMARK e  Maxidisk Editor SHPK .

  Trade-mark denomination:FLETE TE VERDHA (yellow,black)(words,figure)

  Request No AL/M/05/00090

  Registration N. 10507

  Owner of the registered Trade-Mark

  MAXIDISK EDITOR SHPK

  Rr.Myslym Shyri, 46 ( Tirana - ALBANIA)

  Drejtoria e Pergjithshme e Markave dhe Patentave te Shqiperise

  Blv.Zhan D'Ark, 3

  Drejtoria e Markave dhe Patentave Nderkombetare Gjeneve.Prot.WIPO

 

 Trademark FLETET E VERDHA
 Administrator i Markes MAXIDISK EDITOR sh.p.k.

 Rr.Myslym Shyri, 46 ( Tirana - ALBANIA)
 Numri i Trademark AL/M/04/00073
 Numri i Trademark AL/M/04/00073
 Data e Regjistrimit ) 11.03.04

  Drejtoria e Pergjithshme e Markave dhe Patentave te Shqiperise

  Blv.Zhan D'Ark, 3

  Drejtoria e Markave dhe Patentave Nderkombetare Gjeneve.Prot.WIPO

 

  ALBANIAN YELLOW PAGES (e verdhe, e zeze)
  Administrator i Markes )MAXIDISK EDITOR sh.p.k. 

  Rr.Myslym Shyri, 46 ( Tirana - ALBANIA)

  Numri i Trademark )M/05/00091
  Numri i Trademark )M/05/00091
  Data e Regjistrimit ) 30.03.05
 
Drejtoria e Pergjithshme e Markave dhe Patentave te Shqiperise

  Blv.Zhan D'Ark, 3

  Drejtoria e Markave dhe Patentave Nderkombetare Gjeneve.Prot.WIPO

  

  Trademark ) FAQET E VERDHA
  Administrator i Markes ) MAXIDISK EDITOR sh.p.k.
  Numri i Trademark ) AL/M/04/00074
  Numri i Trademark ) AL/M/04/00074
  Data e Regjistrimit ) 14/12/2006

  Drejtoria e Pergjithshme e Markave dhe Patentave te Shqiperise

  Blv.Zhan D'Ark, 3

  Drejtoria e Markave dhe Patentave Nderkombetare Gjeneve.Prot.WIPO

  

 

  Per kete arsye Maxidisk FLETE TE VERDHA SHPK njofton se cdo lloj perdorimi i markave te FLETEVE TE VERDHA si edhe i

  kombinacioneve te peraferta  shkel ne menyre ligjore te drejtat e kompanise  dhe denohet me ligj.Njekohesisht FLETE TE VERDHA u

  bejne thirrje: te gjithe operatoreve ekonomike, firmave dhe kompanive qe te ruhen dhe te mbajne qendrim kundrejt piraterise dhe

  abuzimeve jo legale, kundrejt web siteve abuzive te cilet kerkojne te corjentojne, vjedhin dhe ulin imazhin kompanive shqiptare.

  Njekohesisht FLETE TE VERDHA TE SHQIPERISE u bejne thirrje te gjitha organeve kompetente dhe legale qe te mbajne nje

  qendrim ligjor ne raste piraterie dhe abuzimesh me Trademark FLETE TE VERDHA , FLETET E VERDHA, ALBANIAN YELLOW PAGES.


 
 

 
 
Info Regjistrime - Fletet e Verdha informojne :

Me Vendimin e Keshillit te Ministrave Nr.135 date 22.03.1993 u vendos: krijimi per Zyren e Patentave ne vartesi te Komitetit te Shkences e Teknologjise per regjistrimin dhe mbrojtjen e patentave, e markave tregtare si dhe e dizenjove industriale. informacion Fletet e Verdha

 

Ne 27.04.1994 u aprovua Ligji Nr. 7819 “Per Pronesine Industriale”, objekti i te cilit ishte te siguronte dhenien e mbrojtjen e te drejtave te Pronesise Industriale per keto objekte:

Shpikjet e modelet e perdorimit

Markat tregtare e te sherbimit

Fletet e dizenjot industriale si dhe emertimet

Emertimet e origjines

 
                       
  Te tjera sherbime
  Fletet e Verdha webmail
  Guidat e Qytetarit
  Guidat e Biznesit
  Hotelet te Fletet e Verdha
  Partners e co
  World Directories office
  Trademark Albania
 

 

 

 

 

 

  Tools & download
 Flete te Verdha Video
 Flete te Verdha Mobile
 Flete Te Verdha Shendeti
 Flete te Verdha.mobi
 Puna ime me fleteteverdha
 Booking Hotels
 Vizual Websites

Kerko me Nipt

  Kerko me emer

  Kerko produkte

  Kerko me alfabet argumente

  Kujt i perket ky domain ?

  Registred Trademark Albania

  Flete te Bardha

  News

  Fletet e Verdha lokale - shiko lokalitetet Shqiptare

 tirana •• berati •• durresi •• elbasani •• fier •• gjirokaster •• korce

 shkoder  •• sarande •• vlore •• pogradec •• kavaje •• lushnje

 Fletet e Bardha  |  Flit TV

 

  Flete te Verdha : ARGUMENTET me te klikuara

Hotelet e Restorantet •• Agjensite e Udhetimeve •• Real Estate ••  Universitetet •• Shkollat Private •• Ndertimi •• Mobilje •• Transporti •• Agjensite e  Publiciteti

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Espanol   Fletet e Verdha Deutch
  Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia •• Albanian Yellowpages  Albanian Yellow Pages
 

Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook •• Albanian Superpages •• Maxidisk Group •• Balkan Yellow Pages

 

Yellow Pages Albania •• Albania Map

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

   Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V