| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

 

 

 

 

       
      Cfare bejme per imazhin tuaj .. klik  
       
   c'fare ofrojme
   teknologjia server
   kerko web sipas kategorise
   case history

 

 

Fleteteverdha shpk eshte kompania e cila ze vendin e pare ne Shqiperi per realizimin e web siteve .Mund te zgjedhesh profilin e webit tend, ne baze te mundesive ekonomike qe ka kompania jote. Mendojme ne, per nje template me efekt te forte tek klienti yt. Cilado qofte kategoria tregtare ku ben pjese, ne kemi studiuar per ty grafike dhe imazhe te cilat do te te rrisin prestigjin dhe pozicionin.Mund te ndryshosh vete fotografite dhe tekstin gjate periudhave te vitit, mund te vendosesh ofertat e tua, dhe te shikosh cili eshte ROI i webit tend...

 

Perdor adresat email te webit tend dhe ne te ofrojme edhe nje adrese email PEC, e cila te vendos midis kompanive te certifikuara Europiane.

 

Web Gold, ka nje natyre te jashtezakoneshme. Konsulentet tane komunikojne me ju per te shprehur sa me sakte ekzigjencen e kompanise menyren e shprehjes se saj online. Ne ju ofrojme nje hapsire pa kufi brenda serverave tane, me nje brandwith 100 MB te garantuar.

 

 
 

 

 

 

Kerko web site sipas kategorive ekonomike

    Agjensi marketing dhe publiciteti  |  Argjendari | Arti ,kultura Informacioni |

    Financa, banka , kredi | Ente publike dhe komuniketi | Mobilje dhe aksesore |

    Ndertimi, materiale, pune publike | Zyra, aktiviteti profesional | Kompiuter |

    Mjeksia , estetika | Organizata dhe sherbime publike | Kimia, gazi, goma, plastika |

    Elektronika dhe telefonia | Ambienti, natyra, sherbime | Ekologjia dhe termodinamika |

    Sporti dhe koha e lire Turizmi | Veshja |

 

Web marketing me Fletet e Verdha

Web marketing eshte shtylla kurrizore e aktivitetit te marketingut, per ato kompani te cilat shfrytezojne kanalin online per te komunikuar me tregun, klientet dhe furnitoret.Ne pergjithsi aktiviteti web marketing perkthehet ne primis me publikimin e nje projekti dhe me tej ne realizimin e nje web site dhe promovimin e tij ne menyre te tille qe kompania te terheqe klientet e saj nepermjet ketij lloji sherbimi.... 

Me shume..

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

   Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V