web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

 EUROPE  

North America

    EUROPE EUROPAGES    
    Albania Flete Te Verdha Te Shqiperise  Canada Maple Pages
    Andorra Paginas Amarillas  USA Super Pages/Big Yellow
    Armenia Yellow Pages  Mexico Seccia Amarilla
    Austria Goldene Seiten

 Central America

    Belarus Byelorussian Yellow Pages  Bermuda Yellow Pages
    Belgium Pages D'or  Costa Rica YellowWeb
    Cyprus Cyprus Yellow Pages

South America

    Croatia Croatiabiz.com Argentina Paginas Amarillas
    Denmark De Gule Sider Brazil Yellow Pages
    Spain Paginas Amarillas Chile Chilnet.cl
    Finland Keltaiset Silvut Venezuela La Guia
    France Les Pages Jaunes

Africa

    Netherlands Gouden Gids Algeria Les Pages Jaunes
    Hungary SuperPages.hu Angola Paginas Douradas
    Germany Gelbe Seiten Benin YellowOnline-Benin
    Ireland Golden Pages Cabo Verde Paginas Amarelas
    Italy Pagine Gialle Cameroon YellowOnline-Camarillas
    Kosova Kosova  YP    
    Lithuania Lithuanian Exp-Imp Direc. Congo YellowOnline-Congo
    Luxemburg Luxweb Mauritius Teleservices
    Malta Malta Yellow Pages Mozambique Paginas Amarelas
    Norway Gule Sider Nigeria YellowOnline-Nig?ia
    Polonia Yellowpages.pl; EuroBase Kenya Yellowpageskenya.com
    Portugalia

Paginas Amarelas

aginas Brancas

   
    Sweden Gula Sidorna

Asia

   Yugoslavia Yellow Pages Co. Bangladesh In2yellowpages
   United Kingdom Yell.com China Csj Export Yellow Pages
    South Korea Korea Yellow Pages

Oceania

India Tata Press Yellow Pages
Australia Yellow Pages Online Iran Iranian Business Information
New Zealand Yellow Pages Japan iTOWNPAGE
    Macau MACAU Yellow Pages
     Thailand Thailand online
 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V