web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 
.
 

   ASHLEY HOLMES        

  Bulevardi Bajram Curri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 2067744

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  ASHLEY HOLMES   

  Bulevardi Bajram Curri -   - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 68 2067744

  DATACENTRUM   

  Rruga Deshmoret e 4 shkurtit - Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Pall.GreenPark,kati 7 - 1000  Tirane

  Agjensi Publiciteti dhe institut i kerkimeve marketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt: K81520004G

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2266611

  OGILVY ALBANIA   

  Bulevardi Deshmoret e Kombit - Kullat Binjake Kulla 2 Kati V - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2280123

  MANIACARD-Free Card Advertising Media   

  Rruga Sami Frasheri - pall.Vortek - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt: K81505043U

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2426931 /Cel.068 3040868

  R DHE T ADVERTISING   

  Rruga Budi - Rruga Budi,Pall.Rogerd, Kati I - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2343554 / 069 20 32074

  MANIACARD   

  Rruga Sami Frasheri - pall.Vortek - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt: K81505043U

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2426931 /Cel.068 3040868

  DDB ALBANIA   

  Rr.Dibres Observator Business Center -   - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research,kerkime tregu, telemarketing

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt: K11405012E

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 +355 4 2419462

  NEW MOMENT   

  Rruga Sami Frasheri - Pall. Teknoprojekt, Shk.1, Apt.22 - 1000  Tirane

  Fushata Marketingu , Kampanja publicitare, spote, studio grafike, data research

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Marketing dhe Kerkime tregu

. Nipt: K21807001M

  Kategoria e gjetur  agjensi marketingu, marketing, market, CEO

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel./Fax.+355 4 2258312 | email:contact@newmoment.com.al / dajci@newmoment.com.al

.
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V