web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 100   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|     

      

 

   SIGN-A-RAMA        

  Rruga Perlat Rexhepi -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2234246 / 069 4098178

  Studio dhe sherbime per business

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Studio dhe sherbime per business

. Nipt: K51625023O

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  SIGN-A-RAMA   

  Rruga Perlat Rexhepi -   - 1000  Tirane

  Studio dhe sherbime per business

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Studio dhe sherbime per business

. Nipt: K51625023O

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2234246 / 069 4098178

  SPOT COMMUNICATIONS   

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes, Pall.Gkam, - 1000  Tirane

  Agjensi Publiciteti

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Sherbime per Business

. Nipt: K82320007D

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2234610

  PINGULI DHE JORGANXHI   

  Rruga Isa Boletini - Rruga Isa Boletini - 1000  Tirane

  RESEARCH BASED ADVERTISING

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publiciteti ditor-periodik.Sherbime per biznesin

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel +355 68 40 344 63

  MANDIA DESIGN   

  Rruga Qemal Stafa -   - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE E SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS AN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel./Fax.+355 4 2269913 / 069 2071484

  UNLIMITED MEDIA   

  Rruga Medar Shtylla -   - 1000  Tirane

  Agjensi Publiciteti dhe agjensi relacionesh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Sherbime per Business

. Nipt: K91513004S

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2234080 / Fax.+355 4 2274890

  LE SPOT   

  Rruga Medar Shtylla - Rruga Medar Shtylla - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt: K61805010F

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2226785

  PUBLIX   

  Rruga Medar Shtylla -   - 1000  Tirane

  Agjensi Publiciteti dhe agjensi relacionesh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Sherbime per Business

. Nipt: K91708011F

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 69 2069688

  FLETETEVERDHA SHPK   

  Rruga Prokop Mima - 16 - 1000  Tirane

  WE GIVE YOU THE BEST SOLUTIONS !

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publiciteti ditor-periodik.Sherbime per biznesin

. Nipt: K81823012V

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax.04 2239523

  LA STRADA   

  Rruga Medar Shtylla -   - 1000  Tirane

  Agjensi Publiciteti dhe institut i kerkimeve market

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Sherbime per Business

. Nipt: K81520004G

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2266611

Operatore ne database : 100   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|     

      

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V