web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 70   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|       

      

 

   ALBIDEA        

  Bulevardi Bajram Curri - Pall. Agimi - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2308421

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  ALBIDEA   

  Bulevardi Bajram Curri - Pall. Agimi - 1000  Tirane

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 69 2308421

  SHABA   

  Durres -   - 2000  Durres

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 575 22196

  HAKO   

  Elbasan -   - 1000  Tirane

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt: J72122003T

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 48 202725/48 202725

  VANEST SH.P.K   

  Rruga Korce Dishnice -   - 7000  Korce

  Prodhime te Sallameve FIX

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 82 2 43821/82 51135

  ERDA   

  Superstrada Tirane Durres Km 8 -   - 1000  Tirane

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt: J61903058U

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2406487 / 04 2406488

  GREAL SHPK   

  Rruga Korce - Dishnice - Rruga Korce - Dishnice - 1000  Tirane

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme,bulmete,etj

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt: 94316097E

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 682059343

  EHW   

  Superstrada Tirane - Durres -   - 1000  Tirane

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt: J61804031V

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 48 200711 Fax 048 200341

  ARANI   

  Rruga Siri Kodra - Blloku i Magazinave - 1000  Tirane

  Prodhime te Sallameve te Ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ushqime / Shitja me pakicë dhe shumicë

. Nipt: K31410016R

  Kategoria e gjetur  produkte mishi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2263596 Mob. 068 20 29 077 / 069 44 41 285

Operatore ne database : 70   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|       

      

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V