web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 250   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|

15|16|17|18|19|20|

 

   FMT SERVOMATIK        

  Autostrada Tirane Durres - km 2, Mezez - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2407475 Cel. +355 692064458 / 672064458

  GJENERATORE - SHITJA DHE RIPARIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  gjeneratore, elektrike, mobilje, pjese kembimi industriale

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  FMT SERVOMATIK   

  Autostrada Tirane Durres - km 2, Mezez - 1000  Tirane

  GJENERATORE - SHITJA DHE RIPARIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  gjeneratore, elektrike, mobilje, pjese kembimi industriale

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2407475 Cel. +355 692064458 / 672064458

  ARTE CASA   

  Durres -   - 2000  Durres

  MOBILJE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Artikuj shtepijake-Orendi-Suvenire

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.00355 52 2 36151 Fax.+355 52 2 64310

  DAJTI CONSTRUXION   

  Rruga Durresit - Rruga Durresit - 1000  Tirane

  MOBILJE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Druri-Orendi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 0692090282

  SHTEPIA SHQIPTARE   

  Rruga Aqif Pasha -   - 3000  Elbasan

  MOBILJE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Pajisje-Artikuj shtepiake

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax.+355 54 2 52029

  KUSHI / B   

  Olltak -   - 5000  Berat

  MOBILJE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Artikuj shtepijake-Orendi-Suvenire

. Nipt: J72603161R

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 32 234 088

  AMANTIA SHPK   

  Rr. Muhamet Gjollesha, Pall.43/1 -   - 1000  Tirane

  Mobilje dhe pajisje per zyra-Office Furniture

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Artikuj shtepijake-Orendi-Suvenire

. Nipt: J61908059H

  Kategoria e gjetur  zyrat, mobilje per zyra, mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2248563 / 0682026894

  KUSHI / B   

  Rr Kavajes prane Zonjes se Keshillit -   - 1000  Tirane

  MOBILJE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Druri-Orendi

. Nipt: J72603161R

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2246746 Mob : 0682409852

  MINARDI   

  Rruga Sulejman Delvina -   - 1000  Tirane

  MOBILJE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mobilje-Artikuj shtepijake-Orendi-Suvenire

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2269866 / Cel.068 2070704

  MOBILERI BETA   

  Rruga Dritan Hoxha - Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Mbi banken Societe General Albania - 1000  Tirane

  Mobilje, shitja me shumice dhe pakice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Druri-Mobilje-Orendi-Suvenire

. Nipt: J92705207V

  Kategoria e gjetur  mobilje

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 067 20 10 125

Operatore ne database : 250   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|

15|16|17|18|19|20|

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V