web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 700   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|

15|16|17|18|19|20|

 

   MAIA ALBANIA        

  Rruga Dibres - Rruga Dibres,418 - 1000  Tirane

  Tel.+355 Tel. (+355 4 2371386 Fax+355 4 2362.004

  Pjese kembimi&sherbime.Makineri ndertimi te reja dh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  MAIA ALBANIA   

  Rruga Dibres - Rruga Dibres,418 - 1000  Tirane

  Pjese kembimi&sherbime.Makineri ndertimi te reja dh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 Tel. (+355 4 2371386 Fax+355 4 2362.004

  CALIFANO CARRELLI   

  Rruga Durresit - Rruga Durresit,kthesa e Kamz - 1000  Tirane

  Makineri ngarkim-shkarkim

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 692098719 Mob.0692093313

  MAIA ALBANIA   

  Rruga Dibres - Rruga Dibres,418 - 1000  Tirane

  Pjese kembimi&sherbime.Makineri ndertimi te reja dh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 Tel. (+355 4 2371386 Fax+355 4 2362.004

  EUROVINI   

  Rruga ismail qemali - Rruga Ismail Qemali,34/1 - 1000  Tirane

  NDERTIM INERT BETON

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax. 355 4 2235945

  TASE   

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajës , 162 - 1000  Tirane

  PJESE KEMBIMI PER MAKINA PER MAKINERI NDERTIMI

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2220027

  TELKRIS   

  Bulevardi Dëshmorët e Kombit - Twin Tower - 1000  Tirane

  Projektim Ndertim

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2280438 Mob.0682064464

  BALI 2004   

  Farke -   - 1000  Tirane

  Prodhime Materiale ndertimi

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 6920 83445

  SPANOS   

  Superstrada Tirane Durres Km 1 -   - 1000  Tirane

  Prodhime Materiale ndertimi

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ndertimi - Materiale Ndertimi

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  makineri ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2357129

  ALBA FLOR SHPK   

  Rruga Islam Alla - Rruga Islam Alla, - 1000  Tirane

  Kompani ndertimi-Studio projektimi-Prodhim inertesh

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Real Estate-Ndertimi-Projektime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  ndertimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 692054293

Operatore ne database : 700   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|

15|16|17|18|19|20|

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V