web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 60   Page 

|1|2|3|4|5|6|        

      

 

   ATOM COMPUTERS        

  Rruga Myslym Shyri - prane Dr.se Policise - 1000  Tirane

  Tel :+355 69 20 45580 Tel+355 69 40 59901

  personal computer

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  ATOM COMPUTERS   

  Rruga Myslym Shyri - prane Dr.se Policise - 1000  Tirane

  personal computer

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel :+355 69 20 45580 Tel+355 69 40 59901

  TONER TAXI   

  Rruga Dritan Hoxha - Pallati i Sportit Asllan Rusi - 1000  Tirane

  Kanceleri-Mobilje zyrash-Pajisje shkollore

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Letra-Kartoni-Kartoleri-Stampime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kanceleri, toner, Personal computer, vula

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 04 22 53 770 / 069 20 20 674

  ALBITAL CANON   

  Durres -   - 2000  Durres

  personal computer

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax.+355 52 2 24444 Tel.+355 52 2 37777

  ALFA SERVICES   

  Rruga Vaso Pasha - p.7/1 - 1000  Tirane

  personal computer

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax:+355 4 2223085

  ALFLEXIM LTD   

  Rruga Myslym Shyri - 60/4 - 1000  Tirane

  personal computer

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2265693

  C C CENTER   

  Rruga Vaso Pasha - P.16,Shk.3 - 1000  Tirane

  personal computer

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax.+355 4 2230464

  ALBAMEDIA   

  Rruga Sulejman Delvina - 51 - 1000  Tirane

  Kanceleri-Mobilje zyrash-Pajisje shkollore

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Personal Computer,aksesore

. Nipt: K46811001V

  Kategoria e gjetur  personal computer

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2246026

  REFILL PLUS   

  Rruga Kavajes - prane Fakultetit te Arkitektures - 1000  Tirane

  Kanceleri-Mobilje zyrash-Pajisje shkollore

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Letra-Kartoni-Kartoleri-Stampime

. Nipt: L21401024J

  Kategoria e gjetur  kanceleri, toner, Personal computer, vula

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel. +355 069 20 40 433/ 067 40 40 433

Operatore ne database : 60   Page 

|1|2|3|4|5|6|        

      

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V