web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 
.
 

   FUJITSU SUPERJOR KLIMA        

  Pallati .Melrose , prane Stadjumit Dinamo -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2256230

  kondicionim-aspirim, duke ju ofruar teknologji, produkte te shkelqyera dhe sherbim te perfekt

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt: K91712015L

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  FUJITSU SUPERJOR KLIMA   

  Pallati .Melrose , prane Stadjumit Dinamo -   - 1000  Tirane

  kondicionim-aspirim, duke ju ofruar teknologji, produkte te shkelqyera dhe sherbim te perfekt

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt: K91712015L

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2256230

  AL-TEK   

  Rruga Barrikadave - Rruga Barrikadave - 1000  Tirane

  KONDICIONERE - SISTEME NGROHJE DHE FTOHJE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax. +355 4 22 70 998 / 068 2000021

  DUE LINE   

  Rruga Dritan Hoxha - Rruga Dritan Hoxha Blloku Gintash - 1000  Tirane

  "Sisteme ngrohje-ftohje; panele diellore"

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax. +355 68 20 72778

  ALB KLIMA   

  Rruga Hoxha Tasim - Rruga Hoxha Tasim, 54 - 1000  Tirane

  KONDICIONERE - SHERBIME DHE SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt: J61826056B

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2235986

  AL NOBEL   

  Rruga Teodor Keko - Perballe Tacio Oil - 1000  Tirane

  Panele diellore - Sherbimi dhe shitja,kondicionere,sisteme-ngrohje-ftohje,pompa uji, kaldaja

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 1. Cel.:+355 692089926 / 692052275 2. Tel: + 355 4 2321953 email: alnobel.shpk@gmail.com

  ALBA THERM   

  Durres -   - 2000  Durres

  Kondicionere-Sisteme ngrohje dhe ftohje-Sisteme ven

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax.+355 52 2 21126 Mob.0692093447

  KLIMATEKNIKA   

  Rruga Elbasanit - Rruga Elbasanit, 32 - 1000  Tirane

  KONDICIONERE - SHERBIME DHE SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.04 2341757 / 04 2364761/ Cel.069 20377384 /

  KLEVIS AND RIELLO   

  Rruga Durresit - Rruga Durrsit, Pall.192 - 1000  Tirane

  Panele diellore - Sherbimi dhe shitja,kondicionere,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax.+355 682031756

  AL NOBEL   

  Rruga dytesore Tirane Durres, Km.7 - prane mbikalimit te Rinasit - 1000  Tirane

  Panele diellore - Sherbimi dhe shitja,kondicionere,sisteme-ngrohje-ftohje,pompa uji, kaldaja

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Elektroteknika dhe Elektronika

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 1. Cel.:+355 692089926 / 692052275 2. Tel: + 355 4 2321953 email: alnobel.shpk@gmail.com

.
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V