web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 250   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|

15|16|17|18|19|20|

 

   AET - ALBANIAN EUROPEAN TRANSPORT        

  Rruga Sami Frasheri - prane Alfa Bank - 1000  Tirane

  Tel. 04 22 38 835 / 068 61 95 856

  TRANSPORTI - MAGAZINIME, udherime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Magazinime dhe Sherbime Transporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  AET - ALBANIAN EUROPEAN TRANSPORT   

  Rruga Sami Frasheri - prane Alfa Bank - 1000  Tirane

  TRANSPORTI - MAGAZINIME, udherime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Magazinime dhe Sherbime Transporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel. 04 22 38 835 / 068 61 95 856

  EXPRESS ALBANIA   

  Rruga Muhamet Gjollesha -   - 1000  Tirane

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporte-Amballazhime-Magazinime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti ajror

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2233934

  YAPS   

  Rruga Don Bosko - Rruga Don Bosko Prane qendr - 1000  Tirane

  Sherbime postare eksprese,brenda Tiranes dhe ne te

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Sherbime Publike

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti ajror

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+ 355 4 2253844 - Fax :+355 4 2253800

  YAPS   

  Rruga Don Bosko - Rruga Don Bosko Prane qendr - 1000  Tirane

  Sherbime postare eksprese,brenda Tiranes dhe ne te

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Sherbime Publike

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti ajror

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+ 355 4 2253844 - Fax :+355 4 2253800

  TNT INTERNATIONAL   

  Rruga Mine Peza - 2 - 1000  Tirane

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporte-Amballazhime-Magazinime

. Nipt: K61503035R

  Kategoria e gjetur  transporti ajror

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2234914

  EXPRESS ALBANIA   

  Rruga Muhamet Gjollesha -   - 1000  Tirane

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporte-Amballazhime-Magazinime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti ajror

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2233934

  INTERBALCAN   

  Durres -   - 2000  Durres

  TRANSPORT AND LOGISTIC SERVICES

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Magazinime dhe Sherbime Transporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti i mallrave

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 52 2 25380 Fax.+355 52 2 24239

  TNT INTERNATIONAL   

  Rruga Mine Peza - 2 - 1000  Tirane

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporte-Amballazhime-Magazinime

. Nipt: K61503035R

  Kategoria e gjetur  transporti ajror

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel.+355 4 2234914

  TRANS SPEED   

  Rruga Irfan Tomini - Rruga Irfan Tomini - 1000  Tirane

  TRANSPORTI - MAGAZINIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Magazinime dhe Sherbime Transporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  transporti i mallrave

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 Tel/Fax: ++355 4 2248 625

Operatore ne database : 250   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|

15|16|17|18|19|20|

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura Kontaktoni Fleteteverdha shpk About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V